Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtig pølsepande

Hurtig pølsepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Hurtig pølsepande, billede 4 Hurtig pølsepande, billede 1 Hurtig pølsepande, billede 2 Hurtig pølsepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 poseris (koge pose)
1 pakkepølser
1 rød peberfrugt
1/2 dl.ærter
1/2 dl.majs
1-2 løg
 lidt olie
 spsk.karry
 tilsæt gerne andre grønsager efter smag
 


Opskrift:

Først sættes risen over og koge.

Mens det koger skæres rød peberfrugt og løg i tern/strimler Pølserne skæres i skiver.

Put olie på en pande og brun løgene, pølseskiver og karry tilsættes og gives lidt varme.
Ris, ærter, majs og peberfrugt tilsættes. Det hele blandes godt.

Lad det stå ved svag varme til grønsagerne har fået nok.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (64 stemmer)

Opskriften er vist 54413 gange,
og udskrevet 2521 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mor Pia & co.  -  2012-04-02 14:17:09
Rigtig lækker ret som ungerne guffede glædeligt i sig. Meget nem at justere efter behag og hvad køleskabet gemmer. Den skal vi helt klart have igen. Velbekommen!!


Kelly  -  2009-05-27 22:58:59
This was so yummy! I loved it! I added more curry then the recipe called for though as I like more spice/flavor to my dishes. It was really good!


  -  2009-01-17 08:52:41
Christina hvis det skal gå rigtig hurtig, så brug bare en frosen risblading.


Christel  -  2007-02-21 12:11:22
Den smager rigtig godt! Men for at få den lidt mere stærk brænder jeg noget barbecue af sammen med karryen, og når det hele er tilsat pisker jeg med en gaffel i en kop noget letmælk & barbecuesauce samme og hælder det udover retten på panden. Det gør den mere stærk og krydret! Mængden af barbecueblandingen afhænger af hvor meget væde man ønsker, men en halv kop er nok!


Michelle  -  0000-00-00 00:00:00
Også kendt som risotto heromkring, men det smager godt og er hurtig at lave. Jeg skifter tit mellem almindelige ris, jasmin og basmati og bruger hellere paprika end karry


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der kan spares lidt på pølserne, og måske tilsættes 2-4 gange så mange ærter og majs


henning  -  0000-00-00 00:00:00
kan man ikke brug kartofler