Hurtig pølsepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Pølser
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 dl. Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 dl. Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1.5 spsk. Karry
   
Energi:
KJ total 12154 (2893 kcal)
KJ pr. Pers. 3038 (723 kcal)
Vægt ialt 1931 gram
Vægt pr. Pers. 482 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 629 KJ (149 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)