Frikadeller 12

Frikadeller 12, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hakket svin og kalv
0.25 løg
35 g.havregryn
70 g.hvedemel
10 g.salt
0.5 tsk.peber
3 dl.mælk
50 g.smør til stegning
 
Opskrift:
Kom det hakkede kød i en egnet skål. Riv løget ned i skålen. Tilsæt havregryn, mel, salt, peber og æg. Tilsæt mælken gradvis mens der røres grundigt. Farsen skal ikke være alt for lind.
Smelt smørret på en pande. Når det er gyldent er det klar til at stege i.
Form farsen til 12 frikadeller med en spiseske. Læg dem på panden og saml lidt fedtstof op med skeen og hæld det over frikadellen hver gang.
Vend frikadellerne flere gange under stegningen. Steges ca 10 min ved middel varme.
Serveres med kogte kartofler, persillesovs og årstidens grøntsager.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på frikadeller

karakterer:
Opskriften er vist 5570 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ole simonsen  -  2015-02-23 22:35:16
Jeg ser at jeg har glemt et æg i ingredienslisten. Beklager!