Bacon-mørbradgryde

Bacon-mørbradgryde , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryse egnet

Indsendt af : babbers

Indsendt :      Red:

Bacon-mørbradgryde , billede 4 Bacon-mørbradgryde , billede 1 Bacon-mørbradgryde , billede 2 Bacon-mørbradgryde , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
500 gram Bacon hel
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
500 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
750 gram Pastasauce
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
1.5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Pus mørbrad af og skær dem i 2cm x 2cm store tern, skær bacon i 1cm x 1cm store tern. Hak gulerødder i 0,5cm tykke skiver og hak hvert løg i 8 både.

Varm en tykbundet gryde op uden fedtstof. Kom bacon i og steg sprødt. Kom herefter løg og gulerødder ned til baconen og steg til løgne "gennemsigtige". Steg nu mørbrad med, og lad det skifte farve og kom derefter pastasaucen og de hakkede tomater ned til det hele og lad det koge i 1 1/2 time på middel varme.

Tips:

Serveres med kartoffelmos eller ris.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 60124 gange,
og udskrevet 615 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12066 (2872 kcal)
KJ pr. Pers. 2011 (478 kcal)
Vægt ialt 3271 gram
Vægt pr. Pers. 545 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2015-08-16 15:37:01
basilikum, oregano, persille,