Spinatfrikadeller

Spinatfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt af : babbers

Indsendt :


Spinatfrikadeller, billede 4 Spinatfrikadeller, billede 1 Spinatfrikadeller, billede 2 Spinatfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
750 gram Helbladet spinat, dybfrost
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Løgne skal rives groft. spinaten skal optøes og vrides godt for vand og hakkes der efter.

Kød, løg, spinat, vand, salt og peber blandes godt sammen, tilsæt derefter mel til den ønskede konsistens.

Form dem til frikadeller og steg ved middel varme i olie efter eget valg.

Tips:

Spinaten holder godt på væsken i frikadellerne, så disse deller er oplagt at holde varme i ovn da de ikke bliver tørre. Holder selv mine varme ved 80 grader i ovn på varmluft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25680 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11411 (2717 kcal)
KJ pr. Portion 11411 (2717 kcal)
Vægt ialt 2413 gram
Vægt pr. Portion 2413 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 472 KJ (112 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu