Pølsehorn 02

Pølsehorn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Pølsehorn 02, billede 4 Pølsehorn 02, billede 1 Pølsehorn 02, billede 2 Pølsehorn 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

11 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
evt. Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
evt. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Opskrift:
Gæren udrøres i den lunkne mælk eller vand. Herefter tilsættes salt og sukker og smeltet margarine. Til sidst melet. Dejen æltes godt igennem.

Dejen deles i 4 lige store klumper (ca. 250 g. pr klump) som underdeles i 8 dele, rulles ud og pølsen lægges i evt. med lidt ketchup, og rulles sammen.

Pølsehornene hæver nu i 25 minutter på pladen. Inden de sættes i ovnen pensles de evt. med æg.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

De 32 pølsehorn fylder 2 bageplader.

Tips:

Hver pølse deles i tre lige store stykker


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 296833 gange,
og udskrevet 10464 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (344 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18364 (4372 kcal)
KJ pr. stk. 573 (136 kcal)
Vægt ialt 1618 gram
Vægt pr. stk. 50 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1135 KJ (270 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 26.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

May a  -  2019-02-05 20:15:43
Kan de fryses ?

Anette  -  2018-03-11 18:41:10
Lækker dej at arbejde med,og så smager de bare godt😊👍

Susannemarie  -  2016-11-24 12:38:59
Lækker dej at arbejde med og selvom mine 4 klumper ikke vejede mere end 216/17 så fik jeg snildt 32 pølsehorn . Og rigtig dejligt at det ikke drukner i dej .

Thea  -  2015-10-26 07:55:52
super opskrift

Thea  -  2015-10-23 18:34:40
super opskrift

AJ  -  2013-04-12 15:48:03
Dejen er virkelig god at arbejde og de smager virkelig godt specielt med ketchup i.

Sanne Klit  -  2013-03-11 13:47:05
Jeg har brugt denne opskrift mange gang, den er bare rigtig god. Har prøvet at lave dem firkantet med låg på, penslet dem med ketchup inden i og æg på låget, hvorefter de fik sesam og timian ovenpå, det gjore dem super skønne. Tak for en super dejlig påskrift

Carina B.  -  2013-02-14 00:47:02
Så blev opskriften prøvet her også. Jeg havde kun kærnemælk i køleskabet og det blev de super lækre af. Halvdelen blev smurt i sennep, hvilket er en succes herhjemme og så pensler jeg al mit bagværk i kaffe. Det giver en flot gylden farve.

chana  -  2012-11-22 20:34:29
jeg synes opskriften er lidt god men man behøver ikke Wienerpølse (bayersk pølse man kan også bruge kylling pølse

Mette  -  2012-10-28 15:34:20
Super gode, og lækre i madpakken :)

tina  -  2012-08-13 14:11:48
de er bare de bedste :-)

Philip Pedersson  -  2012-08-09 15:09:58
Lavede dem med mælk, hvilket resulterede i en meget god dej, men da jeg skulle rulle dem sneg jeg også lidt revet mozzarella ost med i, det gjorde dem endnu bedre efter min smag :)

IL Joon Jørgensen  -  2012-03-08 23:34:42
De e bare skide gode. lavede den med mælk i stedet for vand... super opskrift.. hilsen en rigtig madkender :D

18-02-2012  -  2012-02-18 11:50:50
De er blevet taget godt imod her hjemme.. Dejen er fantastisk nem at have med at gøre.

Jesper T  -  2012-02-06 14:43:28
En nem dej, og god at styre 100 % :) Venter på resultatet! :D

anita  -  2012-01-14 13:52:42
rigtig god opskrift, fik meget ros for dem... desuden er de super lækre og nemme at lave... nu hvor jeg har prøvet opskriften af, går jeg i gang med en kæmpe portion, så de forhåbentlig holder mere end 3 dage den her gang ;)

Nadja  -  2011-09-28 19:29:08
Fantastiske opskrift! Nemt og smager rigtigt godt! :) Takker :)

Maria Pedersem  -  2011-02-11 16:19:32
Super nem opskrift, jeg har minimeret smør, og puttet en masse lækre kerner, og grovmel i. De er super gode, og på den måde mere "sunde" :)

  -  2011-02-05 14:51:28
uhhmm elsker pølsehorn og denne hjemme side er bar super!!:P

anette  -  2011-01-27 14:18:54
mmmuuu har lige lavet dem. de første blev lidt brænt men det gør ikke noget. de er super gode :D

Anne  -  2010-12-16 20:17:49
Super god opskrift husk at bruge varmluft og så sænk tempereturen til 175 grader så bliver de bare så bløde og lækre. mums!

mette  -  2010-08-29 11:41:48
De er virkelig gode. Ungerne elsker dem..

ChristianP  -  2010-08-07 13:43:10
Nåja, mht. antal. Jeg havde lidt flere pølser, så jeg lagde en trediedel oveni (4dl mælk, 666g mel) og fik: 48 pølsehorn!! 250g til 8 viste sig at være lige i overkanten, hvis man ruller tyndt ud.

ChristianP  -  2010-08-07 13:28:19
Vanvittig lækkert! Dejen (lavet med mælk, 20m forhævning, ingen hævning på plade, skummetmælk) er utroligt nem at have med at gøre. Fløjlsblød og klistrer ikke. På trods af mængden af margarine, er de dejligt lette og luftige. Man skal rulle dejen meget tyndt ud, for de hæver den del i ovnen. Kan varmt anbefales. Købte iøvrigt brunchpølser i Irma (25kr. for 16) og de passer perfekt i størrelsen.

ChristianP  -  2010-08-07 10:21:41
Vanvittig lækkert! Dejen (lavet med mælk, 20m forhævning, ingen hævning på plade, skummetmælk) er utroligt nem at have med at gøre. Fløjlsblød og klistrer ikke. På trods af mængden af margarine, er de dejligt lette og luftige. Man skal rulle dejen meget tyndt ud, for de hæver den del i ovnen. Kan varmt anbefales. Købte iøvrigt brunchpølser i Irma (25kr. for 16) og de passer perfekt i størrelsen.

Helene   -  2010-06-20 15:31:50
Jeg er ening Hanne den er al for fed! 100 gr margarine, og det sætter sig!

  -  2010-06-19 15:23:06
den er bare super god! love it <3

Hanne jørgensen  -  2010-06-14 12:27:56
Jeg synes ikke i kan være bekendt, at sætte denne her opskrift ind på nettet. :O

Palle  -  2010-05-11 17:56:43
Nam Nam... Kan ikke stoppe med at spise dem.

  -  2010-04-20 18:05:36
DET HÆNGER OVERHOVEDET IKKE SAMMEN!! Dejen deles i 4 lige store klumper (ca. 250 g. pr klump) som underdeles i 8 dele, rulles ud og pølsen lægges i evt. med lidt ketchup, og rulles sammen.

Friis  -  2010-04-13 16:26:43
Helt igennem fantastisk opskrift! Den er super nem, og nu har jeg efterhånden bagt dem her en hel del gange, og de pølsehorn er bare gode! rigtig godt!

Jes  -  2010-03-16 20:19:35
De er nemme og rigtige gode.. jeg får dog kun til 16 halve pølser ud af en portion til 32, men gode er de :-)

Familien Larsen  -  2010-02-03 16:46:03
SUPER god opskrift - SUPER gode pølsehorn. Tak for det

  -  2010-01-21 17:24:50
Med god vilje er der dej til 16 meget små pølsehorn

Sascha  -  2009-12-28 11:53:26
De er meget lækre

mig  -  2009-11-07 23:21:52
kom ketchup i sammen med pølsen inden bagning bliver sååååå LÆKKER

Gitte  -  2009-10-05 10:03:26
Rigtig nem opskrift. Men gav dem også 20 min istedet for 15 min. Ellers rigtig goé.

Kokken Frederikke  -  2009-08-29 17:46:11
Gennemgik alle min mors opskrifter efter en Pølsehornsopskrift uden held. Så krydser fingre for denne her. Har ikke prøvet at lave dem før. Men i følge alle jeres kommemtarer vil det ikke blive noget problem.

mesteren  -  2009-06-09 20:11:18
jeg fik kun 20 men de smager godt

camilla  -  2009-02-07 08:29:58
jeg brugte 150 g rugmel og resten hvedemel, men slet ikke i næreden af 500 g i alt! så lod jeg dem hæve første gang 30 min, inden heg rullede dejen ud. Hvor er de bare super gode!!!!!! så luftige og lækre! dem skal jeg klart bage igen!

kasper  -  2008-11-25 15:25:21
det er nok da bedste pølsehorn i hele verdenen.<'3

Tina  -  2008-10-12 11:54:08
Der står ikke 250 g mel nogen steder, men 500 g mel.

sandra  -  2008-09-17 15:15:17
jeg bruger gerne smør i i stedet for magarine her bliver pølserne delt halve over, og så giver det ca 30pølsehorn hver gang. jeg bruger ca 400gr mel hver gang 250gr er alt for lidt.

Malene  -  2008-09-14 10:24:24
meget god opskrift.

martin leander  -  2008-08-04 16:00:30
den er den bedste opskrift der er lige pt. superdej. mine børn vil ikke bage andet efter de har smagt de her pølsehorn. mvh. fam. leander

Akselsen  -  2008-07-28 06:32:07
Dejen og pølsehornene kan fryses uden det skader kvaliteten. De er nogen gode pølehorn og man kan slet ikke lade være med at spise dem lige når de er kommet ud af ovnen.

michelle  -  2008-04-07 18:38:26
det er en rigtig god opskrift er i gang med at bage pølsehorn for 25. gang og jeg har brugt den her hver gang den er mega god prøv den og du vil ikk fortryde det!!!og det smager mega godt

kamilla  -  2008-02-24 15:40:48
mmmmmmmmmmmmmmmm......... hvor smager det godt. de er lette at lave. de er børne venlige............... og det smager godt når man drysser groft salt på inden de bliver bagt. men det smager kanon.... tak for opskriften.......

louise p  -  2008-02-20 15:33:47
super dej, den er bare så nem at arbejde med. har endnu ikke smagt dem, (de er i ovnen lige nu) men håber på et godt resultat! :)

Bellisvej  -  2008-02-03 19:01:46
Super dej! Brug evt resten til boller

Odin  -  2007-09-19 15:55:19
Meget dilikat. Men pølsehorn er jo en dilikatese som kun de gamle kan foreføre

Denne opskrift har end 50 kommentarer
Se alle kommentarer her