Pølsehorn 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 32 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

11 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
evt. Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
evt. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
Energi:
KJ total 18364 (4372 kcal)
KJ pr. stk. 573 (136 kcal)
Vægt ialt 1618 gram
Vægt pr. stk. 50 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1135 KJ (270 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 26.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)