Kommentarer
Anja - 2015-12-04 00:09:09 Når man laver horn, ruller man fra den brede ende af trekanten og ned mod den smalle ende af trekanten. De horn på billederne er rullet den forkerte vej.
Nadia - 2015-02-08 15:34:54 De grimmeste pølsehorn jeg nogensinde har set. Kunne man ikke gøre sig umage med og lave dem lidt flotter.
- 2013-01-11 01:13:41 Der skal en smule sukker i dejen for at få gæren til at 'fungere' :)
- 2012-12-10 20:03:06 jeg skulle også lave aftensmad, hvor jeg brugte dejen, til at lave kødfyldte boller (jeg tilføjede dog massere af oregano til dejen) og det var en kæmpe succes :-)
ciska - 2012-01-23 14:18:32 er det ikke temmelig meget olie?
ib - 2011-11-17 16:15:10 hold kæft hvor er de grimme
Heidi - 2011-07-28 11:29:15 Smør dejen med ketchup og sennep det giver en lækker smag og gør at de ikke bliver tørre:)
Anders - 2011-01-02 16:33:07 Er der nogen der har bemærket billedet ? her ser det ud til at det er med tomatfyld af en slags !?
Dr.J - 2010-09-21 17:23:07 Mums de er gode ;) Super at tage med på madpakken!
søren k - 2010-05-03 17:03:11 de er sgu goe, og tilmed simple at lave, med hensyn til sukkersyge, ville det være en god ide at bruge en fedtfattig kyllingepølse istedet, sukkersyge betyder ikke at man ikke må få sukker, fedt er derimod farligt??
- 2009-06-19 10:02:37 Det har ikke noget betydning med det smule sukker der skal i til diabetikker.
har det selv og taler af afaring.
Det er en god opskrift.
- 2008-04-17 12:27:57 Sji og Gitte: Sji du har fuldstændig ret. Sukker er også smagsfremmende. Man kan jo bare undlade sukker, hvis der er nogle der har sukkersyge. Tilsæt lidt ekstra salt hvis ikke du kommer sukker i.
Ivan - 2008-01-22 10:12:47 god opskrift. man kan med fordel fordoble opskriften og halvere pølserne. Nemt og lækkert at arbejde med og smager godt.
Per - 0000-00-00 00:00:00 50 g. olie svarer til lige godt 1 dl. eller 5 spsk.
Sji - 0000-00-00 00:00:00 Sukkeret i dejen gør at gærcellerne formere sig bedre og hurtigere
Meclan - 0000-00-00 00:00:00 De er rigtig gode og nemme at lave. Hvis du former brødene, så skal de ikke hæve andet end 25 min.
mr.d - 0000-00-00 00:00:00 man kan også bruge æg istedet for ylette hvis man ønsker de skal være luftige
Gitte - 0000-00-00 00:00:00 bruger ylette istedet for mælk det gør dejen mere luftig og bruger ikke sukker i med hensyn til dem med sukkersyg
Gitte Pedersen - 0000-00-00 00:00:00 man bruger ikke sukker i pølsehorn
jannie - 0000-00-00 00:00:00 Det er bare en super opskrift, går lige ind hos børn og voksne
|