Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsehorn (gærdej)

Pølsehorn (gærdej), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 8 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pølsehorn (gærdej), billede 4 Pølsehorn (gærdej), billede 1 Pølsehorn (gærdej), billede 2 Pølsehorn (gærdej), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
8 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   


Opskrift:

Ælt dejen smidig og lad den efterhæve ca. 1 time.

Rul dejen til en pandekage, og pensel dejen med sennep og ketchup. Del kagen i 8 lige store stykker og rul pølserne ind, som et horn.

Pensl med sammenpisket æg eller æggehvide.

Bages i ca 10 minutter ved 225 grader C. alm. ovn på midterste rille.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (93 stemmer)

Opskriften er vist 129149 gange,
og udskrevet 3693 gange.


Energi:
KJ total 12063 (2872 kcal)
KJ pr. stk. 1507 (359 kcal)
Vægt ialt 1021 gram
Vægt pr. stk. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1181 KJ (281 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 26.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anja  -  2015-12-04 00:09:09
Når man laver horn, ruller man fra den brede ende af trekanten og ned mod den smalle ende af trekanten. De horn på billederne er rullet den forkerte vej.


Nadia  -  2015-02-08 15:34:54
De grimmeste pølsehorn jeg nogensinde har set. Kunne man ikke gøre sig umage med og lave dem lidt flotter.


  -  2013-01-11 01:13:41
Der skal en smule sukker i dejen for at få gæren til at 'fungere' :)


  -  2012-12-10 20:03:06
jeg skulle også lave aftensmad, hvor jeg brugte dejen, til at lave kødfyldte boller (jeg tilføjede dog massere af oregano til dejen) og det var en kæmpe succes :-)


ciska  -  2012-01-23 14:18:32
er det ikke temmelig meget olie?


ib  -  2011-11-17 16:15:10
hold kæft hvor er de grimme


Heidi  -  2011-07-28 11:29:15
Smør dejen med ketchup og sennep det giver en lækker smag og gør at de ikke bliver tørre:)


Anders  -  2011-01-02 16:33:07
Er der nogen der har bemærket billedet ? her ser det ud til at det er med tomatfyld af en slags !?


Dr.J  -  2010-09-21 17:23:07
Mums de er gode ;) Super at tage med på madpakken!


søren k  -  2010-05-03 17:03:11
de er sgu goe, og tilmed simple at lave, med hensyn til sukkersyge, ville det være en god ide at bruge en fedtfattig kyllingepølse istedet, sukkersyge betyder ikke at man ikke må få sukker, fedt er derimod farligt??


  -  2009-06-19 10:02:37
Det har ikke noget betydning med det smule sukker der skal i til diabetikker. har det selv og taler af afaring. Det er en god opskrift.


  -  2008-04-17 12:27:57
Sji og Gitte: Sji du har fuldstændig ret. Sukker er også smagsfremmende. Man kan jo bare undlade sukker, hvis der er nogle der har sukkersyge. Tilsæt lidt ekstra salt hvis ikke du kommer sukker i.


Ivan  -  2008-01-22 10:12:47
god opskrift. man kan med fordel fordoble opskriften og halvere pølserne. Nemt og lækkert at arbejde med og smager godt.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
50 g. olie svarer til lige godt 1 dl. eller 5 spsk.


Sji  -  0000-00-00 00:00:00
Sukkeret i dejen gør at gærcellerne formere sig bedre og hurtigere


Meclan  -  0000-00-00 00:00:00
De er rigtig gode og nemme at lave. Hvis du former brødene, så skal de ikke hæve andet end 25 min.


mr.d  -  0000-00-00 00:00:00
man kan også bruge æg istedet for ylette hvis man ønsker de skal være luftige


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
bruger ylette istedet for mælk det gør dejen mere luftig og bruger ikke sukker i med hensyn til dem med sukkersyg


Gitte Pedersen  -  0000-00-00 00:00:00
man bruger ikke sukker i pølsehorn


jannie  -  0000-00-00 00:00:00
Det er bare en super opskrift, går lige ind hos børn og voksne