Pølsehorn (gærdej) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
8 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
Energi:
KJ total 12029 (2864 kcal)
KJ pr. stk. 1503 (358 kcal)
Vægt ialt 1019 gram
Vægt pr. stk. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1180 KJ (281 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 26.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)