Forloren hare med vildtsovs god

Forloren hare med vildtsovs god, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lonem

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalv og flæsk
1 dl.rasp
2 æg
2 tsk.salt
1 tsk.peber
2.5 dl.sødmælk
50 g.bacon i skiver
 
6 dl.vand
1 dl.mælk
1 spsk.mel
2 spsk.ribsgele
2 spsk.danablue
 kulør
 
Opskrift:
Ælt kødet godt sammen med de andre ingredienser. Smør en lille bradepande og form farsen som et aflangt brød. Læg bacon over så det dækker kødet.

Stil "haren" i ovnen ved 210 grader og lad den brune i 12 - 15 min.
Hæld vandet ved. Skru ned til 170 grader og lad "haren" stege i ca. 50 min.

Hæld skyen i en gryde og kom mælken i. Bring det i kog. Ryst mel sammen med 1 dl vand og pisk jævningen i den kogende sky. lad sovsen kogen igennem i nogle min. Tilsæt ribsgele og danablue og smag til. Tilsæt kulør.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 24333 gange,
og udskrevet 403 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu