Kødboller til boller i karry, glutenfri næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Finax melmix rød, glutenfri 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
  Salt
  Peber
   
Energi:
KJ total 5266 (1253 kcal)
KJ pr. Pers. 1316 (313 kcal)
Vægt ialt 870 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 605 KJ (144 kcal)
Protein 13.3 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)