Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krebinetter 02

Krebinetter 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Børge fra Hørve

Indsendt :


Krebinetter 02, billede 4 Krebinetter 02, billede 1 Krebinetter 02, billede 2 Krebinetter 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Form det hakkede kød til krebinetter og krydr dem med salt og peber på begge side. Vend dem herefter i mel, så æg og til sidst rasp.

Steg dem først cirka 5 minutter på hver side så de tager godt farve, skru herefter ned for varmen og steg dem yderligere 15 min til de er stegt helt igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 23975 gange,
og udskrevet 457 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5030 (1197 kcal)
KJ pr. Pers. 1257 (299 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 838 KJ (199 kcal)
Protein 18.0 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 0.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu