Krebinetter 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4905 (1168 kcal)
KJ pr. Pers. 1226 (292 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 817 KJ (194 kcal)
Protein 18.2 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 0.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)