Forloren hare 08

Forloren hare 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseregnet

Indsendt af : Metta87

Indsendt :      Red:

Forloren hare 08, billede 4 Forloren hare 08, billede 1 Forloren hare 08, billede 2 Forloren hare 08, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket kalv- og svinekød (eventuelt bare svinekød)
1 æg
1 spsk.rasp
1-2 revne skalotteløg
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
1 pk.bacon
3-4 dl.bouillon
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål (lige på nær bacon og de 3-4dl bouillon), og rør det rigtig godt sammen. Form farsen til noget der ligner et brød, og læg det i et ildfast fad. Tag baconen og læg strimlerne over fasen så den bliver dækket.
Hæld bouillon ved siden af i fadet.

Bag den forlorne hare i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 1 time, startende i kold ovn.
10 min før den forlorne hare er færdig kan du hælde bouillonen over i en kasserolle (så der er til noget sovs).

Når de 60 min i ovnen er gået, så sluk ovnen, og sæt ovndøren på klem i ca. 15 minutter. Imens kan sovsen laves færdig.

Tænd kasserollen. Tag lidt majsstivelse og bland op i vand, og rør lidt af gangen i den kogende bouillon, indtil den når passende konsistens. Smag til med salt og peber, og ribsgele.

Serveres evt. med Hasselbach kartofler.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Opskriften er vist 36030 gange,
og udskrevet 701 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Studenten  -  2013-05-15 21:12:29
Opskriften er super nem. Et par anbefalinger herfra. Løg er svære at rive, og det ender næsten altid med at man kommer til at græde vildt meget. Jeg skar løgene i grove stykker og blendede dem med en stavblender sammen med ægget, hvilket fungerede godt. Jeg synes at sovsen smagte lidt meget af bouillon, og kom derfor lidt vandt fra kogte kartofler i, hvilket, efter min mening, gjorde sovsen bedre. Men eller er opskriften super nem, super dejlig og meget let at lave!

PivC  -  2012-12-11 13:13:49
Fantastisk opskrift. Nemt og lækkert!