Pasta alla bolognese (Den ægte)

Pasta alla bolognese (Den ægte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jeanette Asmussen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
1 gulerod
1 stilkblegselleri
50 g.stribet flæsk
300 g.blandet hakket kød
300 g.tomater
100 g.smør
1 koprødvin
1 kopkraftig bouillon
 salt
 peber
 mælk efter behov
 pasta (spaghetti-båndspaghetti)
 Reven parmesan
 
Opskrift:
Løget pilles, guleroden skrabes, selleri stilken pudses af, og det hele hakkes ganske fint sammen med flæsket og røres derefter grundigt sammen med det hakkede kød.

Tomaterne flås og purers.

Smørret varmes langsomt op i en gryde, og heri sauteres kødmassen, til den har fået farve, så hældes rødvinen ved, og der røres grundigt rundt indtil vinen er fordampet.

Hæld nu ½ kop bouillon ved og lad kødet snurre for meget svag varme og uden låg, mens resten af bouillonen tilsættes lid efter lidt. Når også den er fordampet, vendes tomaterne i. Drys med salt og peber og kom så meget mælk i at det kun lige dækker.

Herefter skal retten koge ved meget svag varme i 3 timer.

Spaghetti koges al dente

Ved servering drysses parmesan henover.

Tips:

Hemmeligheden ved den ægte bolognese er den lange kogning.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Opskriften er vist 7865 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu