Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta alla bolognese (Den ægte)

Pasta alla bolognese (Den ægte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Jeanette Asmussen

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
1 gulerod
1 stængel blegselleri
50 g.stribet flæsk
300 g.blandet hakket kød
300 g.tomater
100 g.smør
1 koprødvin
1 kopkraftig bouillon
 salt
 peber
 mælk efter behov
 pasta (spaghetti-båndspaghetti)
 Reven parmesan
 


Opskrift:

Løget pilles, guleroden skrabes, selleri stænglen pudses af, og det hele hakkes ganske fint sammen med flæsket og røres derefter grundigt sammen med det hakkede kød.

Tomaterne flås og purers.

Smøret varmes langsomt op i en gryde, og heri sauteres kødmassen, til den har fået farve, så hældes rødvinen ved, og der røres grundigt rundt indtil vinen er fordampet.

Hæld nu ½ kop bouillon ved og lad kødet snurre for meget svag varme og uden låg, mens resten af bouillonen tilsættes lid efter lidt. Når også den er fordampet, vendes tomaterne i. Drys med salt og peber og kom så meget mælk i at det kun lige dækker.

Herefter skal retten koge ved meget svag varme i 3 timer.

Spaghetti koges al dente

Ved servering drysses parmesan henover .

Tips:

Hemligheden ved den ægte bolognese er den lange kogning.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6335 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu