pasta (spaghetti-båndspaghetti) pasta (spaghetti-båndspaghetti)
Reven parmesan Reven parmesan
Opskrift:
Løget pilles, guleroden skrabes, selleri stænglen pudses af, og det hele hakkes ganske fint sammen med flæsket og røres derefter grundigt sammen med det hakkede kød.
Tomaterne flås og purers.
Smøret varmes langsomt op i en gryde, og heri sauteres kødmassen, til den har fået farve, så hældes rødvinen ved, og der røres grundigt rundt indtil vinen er fordampet.
Hæld nu ½ kop bouillon ved og lad kødet snurre for meget svag varme og uden låg, mens resten af bouillonen tilsættes lid efter lidt. Når også den er fordampet, vendes tomaterne i. Drys med salt og peber og kom så meget mælk i at det kun lige dækker.
Herefter skal retten koge ved meget svag varme i 3 timer.
Spaghetti koges al dente
Ved servering drysses parmesan henover .
Tips:
Hemligheden ved den ægte bolognese er den lange kogning.