Skræl kratoflerne og gulerødderne og skær dem i stave, læg dem i en stor brade, kryder med salt og peber, læg bouliong terningerne i og tilsæt vand, sæt i ovnen mens du rør farsbrødet sammen.
Læg farsbrødet oven på kartofler/gulerødder og steg det færdigt i ca 1 time der skal være væde/vand ved kartoflerne hele tiden.
farsbrød:
tag en stor skål og rør kød, æg,mel,havergryn,raps,salt,peber, mælk, hakket løg sammen så det ligner frikadellefars.
Tips:
man kan sever en frisk grøn salat og brød til, der behøves ingen sovs til. En nem ret som børn sagtens kan lave selv.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 20476 gange, og udskrevet 335 gange.
Energi:
KJ total 14394 (3427 kcal)
KJ pr. pers. 3598 (856 kcal)
Vægt ialt 3386 gram
Vægt pr. pers. 846 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 425 KJ (101 kcal) Protein 5.6 gram Fedt 3.9 gram Kulhydrat 11.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Bettina - 2013-08-05 20:45:49 En rigtig lækker og nem opskrift. Kom rød peber og lidt paprika i farsbrødet og ungerne elskede det.
jo1103 - 2011-03-31 11:43:28 man kan bruge alle de kryderier/hvidløg som man har lyst til.
den skal have ca 1 til 1½ time i ovnen ved 200 grader midt i ovnen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider