Farsbrød på kartofelbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 4 pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Farsbrød:
600 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
3 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13128 (3125 kcal)
KJ pr. pers. 3282 (781 kcal)
Vægt ialt 3386 gram
Vægt pr. pers. 846 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 387 KJ (92 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)