Løget skæres i små terninger. Kød, løg, æg, rasp, og mel røres godt sammen. Smag til med salt og peber.
Panden varmes op. Farsen formes med en spiseske, til
frikadeller. Steg i lige dele rapsolie og smør.
Tips:
Til frikadeller hører kartofter, brun sovs, rødkål (asier).
Opskriften er vist 48922 gange, og udskrevet 783 gange.
Energi:
KJ total 5168 (1230 kcal)
KJ pr. Pers. 1292 (307 kcal)
Vægt ialt 715 gram
Vægt pr. Pers. 178 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 722 KJ (172 kcal) Protein 12.8 gram Fedt 10.3 gram Kulhydrat 7.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Grethe - 2013-03-11 08:46:00 Drop melet, dobbel op med rasp, og kom lidt vand i. smag den til med salt og peber, farsen smager herligt i rå tilstand
- 2012-05-29 18:10:28 Prøvede dem....men lidt smagløse. Tror jeg går tilbage til mine gamle kendte :-)
Niko - 2012-04-19 17:07:07 I forklaringen, står der: "Smag til med slat og peber."
Tror ikke man kan smage på farsen(rå), hvordan de stegte frikadeller kommer til at smage.
Per - 2011-08-27 17:28:30 Lidt faste/tunge i det, kunne godt bruge noget væde i farsen
Bo - 2010-11-24 17:38:54 Den bedste frikadelleopskrift, indtil nu...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider