Forloren Hare Deluxe med 'vildt' sovs
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Bryghuset Berg Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser til haren æltes sammen og fyldes i et smurt ovnfast fad. Haren glattes ud med en fugtig paletkniv. Bacontern stikkes i, eller skiver af bacon lægges over hele haren.
Stegesky: Mælken opvarmes under omrøring, ved svag varme. Kulør hældes i til mælken har fået en "lys chokolade" farve. Haren steges i ovn (varmluft) ved v. ca. 180-200 grader i ca. 1 time. Efter de første 15 minutter overhældes haren med 1/2 delen af stegeskyen. Efter 30 minutter hældes skyen fra haren. Gem den, den skal bruges til sovs! Resten af stegeskyen hældes over haren, som steger videre i 20-30 minutter. Stegeskyen ved haren hældes over til det der allerede er taget fra. Lad haren hvile i 5-10 minutter, mens du laver sovsen: Sovs: Lav en opbagt sovs med smør, mel og stegesky. Jævn med piskefløde og tilsæt ribsgelé. Smag til med salt og peber, Worcester Shire Sauce og pure. Tips: Serveres med hvide kartofler. Skal det være vildt Deluxe, hjemme hos os, laver vi både brune og hvide kartofler til, samt dejlig luftig Waldorfsalat. UDEN mayonnaise! Det er en sikker vinder hos børn og gæster. |
|
Opskriften er vist 23170 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne