Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Birgitte Escherich's Brændende kærlighed

Birgitte Escherich's Brændende kærlighed, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
pers. 2 pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lonni79

Indsendt :


Birgitte Escherich Birgitte Escherich Birgitte Escherich Birgitte Escherich
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Mos:
300 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
300 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
0.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Kød:
75 gram Bacon hel
125 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Kog kartoffel og selleri helt mør. Hæld vandet fra og smelt smør og friskost heri. Hæld mælk, salt og peber i og smag evt. til hvidløg.

Varm olien på en pande og sauter bacon, kød i strimler og løg i skiver med frisk timian, salt og peber til det er flot gyldent.

Anret mos med kød og pynt med persille.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brændende kærlighed



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 29148 gange,
og udskrevet 289 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tina  -  2013-02-11 12:22:54
Har selv været på besøg hos hende og lave denne ret. Den er himmelsk ;o)