Birgitte Escherichs Brændende kærlighed næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 2 pers.
Ingredienser:
  Mos:
300 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
300 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
0.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Havsalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Kød:
75 gram Bacon, hel
125 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 4357 (1037 kcal)
KJ pr. pers. 2178 (518 kcal)
Vægt ialt 997 gram
Vægt pr. pers. 498 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 437 KJ (104 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)