Kyllingefarsbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kyllingekød hakket 5%
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Rød chilipeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9602 (2286 kcal)
KJ pr. Pers. 1920 (457 kcal)
Vægt ialt 1890 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)