Forloren hare med ovnstegte rodfrugter

Forloren hare med ovnstegte rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
350 g.hakket kalv og flæsk
0.5 dl.rasp
1 lille hakket løg
0.5 dl.mælk
 Groft salt
 Peber
6 skiverbacon
750 g.kartofler
2 store gulerødder
0.5 knoldselleri
 
 Sauce:
 Stegesky
 Vand
 Hvedemel til jævning
0.5 tsk.Salt
0.25 tsk.Peber
 Ribsgele
 
 Tilbehør:
 Ribsgele
 
Opskrift:
Opvarm ovnen til 200 grader C. Bland kød, rasp. Løg, mælk, salt og peber. Ælt det til en ensartet fars og form farsen til et brød. Læg farsbrødet i et smurt ovnfast fad. Dæk toppen med baconskiver.

Skræl kartoflerne, skær dem og de rengjorte grønsager i mindre stykker og fordel disse rundt om farsbrødet. Sæt fadet i den varme ovn og hæld vand ved, så det når ca. 2 cm. Op i fadet. Lad det hele stege i ca. 50 minutter i den varme ovn. Vend kartofler og grønsager undervejs.

Sauce:
Si stegeskyen og spæd med lidt vand. Bring væsken i kog og jævn med mel udrørt i lidt vand. Lad saucen småkoge i et par minutter. Smag til med salt, peber og ribsgele.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Opskriften er vist 9901 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Martin  -  2017-09-27 18:41:35
Noget underlig ret