De aller bedste pølsehorn

De aller bedste pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Kan fryses

Indsendt af : Nille

Indsendt :


De aller bedste pølsehorn, billede 4 De aller bedste pølsehorn, billede 1 De aller bedste pølsehorn, billede 2 De aller bedste pølsehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Havreklid. dansk
   
  Fyld:
20 Kyllingepølse En kyllingepølse vejer ca. 45 gram
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
  Pensling:
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i den håndlune mælk.
Smulder margarinen i mel og havreklid til det ligner revent ost.
Tilsæt mælken heri, samt salt og æg. ælt dejen godt, og lad den hæve overdækket i 1 time.

Ælt dejen igennem igen, og rul den ud til et rektangel, og skær små firkanter. kom en lille klat af sennep og ketchup på hver, og svøb hver firkant om en pølse.
Læg dem på en bageplade og lad efterhæve i 10 min.

Pensel med æg og drys sesamfrø over.

De bages ved 175 grader i ca. 20 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (46 stemmer)

Opskriften er vist 59631 gange,
og udskrevet 561 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 19439 (4628 kcal)
KJ pr. stk. 971 (231 kcal)
Vægt ialt 2144 gram
Vægt pr. stk. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 906 KJ (215 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 25.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gerda  -  2019-10-07 12:33:32
Rigtig gode. Mætter godt.

johanne 13 år  -  2013-06-23 13:47:49
dejen er også god til pirogger

bjarne  -  2012-08-10 17:59:17
De bliver dejligt sprøde hvis man blander lidt mælk i penslingen