De aller bedste pølsehorn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Minimælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Havreklid. dansk
   
  Fyld:
20 Kyllingepølser En kyllingepølse vejer ca. 45 gram
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
Energi:
KJ total 19439 (4628 kcal)
KJ pr. stk. 971 (231 kcal)
Vægt ialt 2144 gram
Vægt pr. stk. 107 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 906 KJ (215 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 25.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)