Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler

Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler , billede 4 Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler , billede 1 Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler , billede 2 Indbagte rodfrugter i butterdej med bagekartofler , billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
35 gram Kapers
1 spsk. Estragon, frisk
2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
Krydderurte miks
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Blancher grøntsagerne i saltet vand. Lad dem køle af. Vend grøntsagerne i hakkede kapers, estragon, creme fraiche, den ene af æggeblommerne, salt og peber.

Læg den optøede butterdej sammen, og rul den ud til dobbelt størrelse. Del butterdejen i to dele.

Læg grøntsagerne på det ene af dejstykkerne. Pensl kanten med æggeblomme og læg det andet ovenpå, pres enderne sammen med en gaffel. Pensel med æggeblomme.

Skru ovnen op på 200 grader C. alm. ovn. Bag butterdejen i 15 minutter, eller indtil dejen er flot gylden.

Kryderurteolie:
Olie og krydderurter blendes sammen og smages til med salt og peber.

Server de indbagte rodfrugter med bagte kartofler og krydderurteolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 41537 gange,
og udskrevet 629 gange.


Energi:
KJ total 12686 (3020 kcal)
KJ pr. Pers. 3171 (755 kcal)
Vægt ialt 2518 gram
Vægt pr. Pers. 629 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 503 KJ (119 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu