Indbagte rodfrugter i butterdej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
35 gram Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Estragon, frisk
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
Krydderurte miks
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12744 (3034 kcal)
KJ pr. Pers. 3186 (758 kcal)
Vægt ialt 2518 gram
Vægt pr. Pers. 629 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 506 KJ (120 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 15.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)