Bagekartofler - Bagte kartofler

Bagekartofler - Bagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Bagekartofler - Bagte kartofler, billede 4 Bagekartofler - Bagte kartofler, billede 1 Bagekartofler - Bagte kartofler, billede 2 Bagekartofler - Bagte kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 bagekartofler
 stanniol
 
Opskrift:
Beregn 2 store bagekartofler pr. person.

Vask kartoflerne godt hvis de sider jord på dem, ellers er det nok at skylle dem. Pak de fugtige kartofler ind enkeltvis i stanniol og læg dem i bradepande eller på bageplade.

Bag kartoflerne ved 200 grader c. alm ovn ca. 2 time. Klem på kartoflerne for at cheke om de er møre.

Ved servering gives kartoflerne et langt snit gennem stanniolen og de trykkes åbne, servers med kryddersmør.

Serveres som tilbehør.


Beskrivelse:
Kartoflerne holder varmen længe, så de kan sagtens laves færdige ½-1 time før servering, og holdes varme i viskestykker.

Så er ovnen frit evt. stege.

karakterer:
Opskriften er vist 163952 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle  -  2020-03-07 18:51:29
2 timer i ovn ved 200 grader... Det er da alt for længe.

f  -  2019-02-15 14:33:10
hvad skal sølvpapiret gøre godt for ???

Ivan Serup  -  2018-10-16 18:35:54
husk at folien skal vende den matte side ud, fordi den blanke reflekterer varmen