Vask kartoflerne godt hvis de sider jord på dem, ellers er det nok at skylle dem.
Pak de fugtige kartofler ind enkeltvis i stanniol og læg dem i bradepande eller på bageplade.
Bag kartoflerne ved 200 grader c. alm ovn ca. 2 time.
Klem på kartoflerne for at cheke om de er møre.
Ved servering gives kartoflerne et langt snit gennem stanniolen og de trykkes åbne, servers med kryddersmør.
Serveres som tilbehør.
Beskrivelse:
Kartoflerne holder varmen længe, så de kan sagtens laves færdige ½-1 time før servering, og holdes varme i viskestykker.
Så er ovnen frit evt. stege.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 145775 gange, og udskrevet 237 gange.
Energi:
KJ total 8208 (1954 kcal)
KJ pr. Pers. 2052 (488 kcal)
Vægt ialt 2400 gram
Vægt pr. Pers. 600 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 342 KJ (81 kcal) Protein 1.9 gram Fedt 0.3 gram Kulhydrat 18.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Helle - 2020-03-07 18:51:29 2 timer i ovn ved 200 grader... Det er da alt for længe.
f - 2019-02-15 14:33:10 hvad skal sølvpapiret gøre godt for ???
Ivan Serup - 2018-10-16 18:35:54 husk at folien skal vende den matte side ud, fordi den blanke reflekterer varmen
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider