Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kylling med okra og spinat

Kylling med okra og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaIndsendt :



Ingredienser:
1 STKBORNHOLMERKYLLING
1 STOR POSE FROSNE SPINATKUGLER
2 STORE LØG
500 g.FRISKE OKRA
1 STOR DS. TOMATKONCENTRAT
1 STOR SPSK.STØDT KORIANDER
1 TSK.STØDT CHILI
1 SPSK.SPIDSKOMMEN
2 MAGGITERN
1 l.vand
 LØSE RIS ( GERNE BASMATII ELLER JASMIN)
 
Opskrift:
Kyllingestykkerne steges gyldne. Derefter steges de hakkede løg indtil de er gennemsigtige. Når løgene er klar, så tilsættes okra i skiver samt den frosne spinat. Tomatkoncentrat tilsættes og steger lidt med, derefter tilsættes vandet og de resterende krydderier. Retten småkoger i ca. 45 minutter og serves med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (108 stemmer)

Opskriften er vist 10375 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu