Sørg for, at alle ingredienser til farsen er køleskabskolde.
Blend det hakkede kød med salt og peber i nogle sekunder. Tilsæt æggeblommer og blend videre. Kom halvdelen af piskefløde i lidt ad gangen. til sidst piskes den sidste halvdel af piskefløden let og vendes i.
Stil farsen i køleskabet et stykke tid, så bliver Wallenbergeerne nemmere at forme.
Form fire bøffer af farsen og vend dem i rasp. Steg Wallenbergerne langsomt i smør og olie 6-7 minutter på hver side, til de er blevet gyldenbrune.
Svits ærterne i lidt smør. Bland finthakket skalotteløg i og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Kog kartoflerne og lav en kartoffelmos.
Brun smørret hårdt og kom finthakket persille i.
Server straks til Wallenbergerne sammen med tyttebærgele.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13058 gange, og udskrevet 189 gange.
Energi:
KJ total 20560 (4895 kcal)
KJ pr. Pers. 5140 (1223 kcal)
Vægt ialt 2460 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 835 KJ (199 kcal) Protein 5.5 gram Fedt 15.9 gram Kulhydrat 9.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider