Wallenberger med ærter og kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kalvekød, hakket ca. 11% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
200 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Sky:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Kartoffelmos:
1000 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 20560 (4895 kcal)
KJ pr. Pers. 5140 (1223 kcal)
Vægt ialt 2460 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 835 KJ (199 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)