Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















De bedste pølsehorn 02

De bedste pølsehorn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


De bedste pølsehorn 02, billede 4 De bedste pølsehorn 02, billede 1 De bedste pølsehorn 02, billede 2 De bedste pølsehorn 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Gær
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
32 Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Variation:
I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (172 stemmer)

Opskriften er vist 171289 gange,
og udskrevet 4344 gange.


Energi:
KJ total 22847 (5439 kcal)
KJ pr. stk. 713 (169 kcal)
Vægt ialt 1973 gram
Vægt pr. stk. 61 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1157 KJ (275 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 15.3 gram
Kulhydrat 25.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Martin   -  2013-10-09 11:48:41
hvordan får i lavet dejen rund? ligesom en pizza? :P


Frk Juhl  -  2013-06-05 18:22:38
jeg havde for lidt pølser så puttede chokolade i den sidste omgang horn og dryssede dem med sukker.. begge horn både choko og pølse forsvandt meget hurtigt her hjemme


Line  -  2012-11-23 18:22:42
Nemme og super lækre.. Fra en husmor der ellers hader at stå i køkkenet. Disse skal dog laves igen en dag. Nam nam.


Katrine  -  2012-01-28 16:37:59
De er de bedste pølsehorn jeg nogen sinde har smagt! Jeg kan varmt anbefale denne opskrift til børnefamilier!


Nete  -  2011-12-28 18:48:44
Virkelig gode pølsehorn! Jeg puttede dog 35g gær i, så bliver de dejlige luftige og ikke hårde, men det er jo en smagssag.


Camille  -  2011-08-12 18:38:37
Har lige bagt dem, og de er bare super gode, og meget nemme at bage. Det er ikke sidste gang jeg bager dem :)


Laura : D  -  2010-09-30 14:42:57
Hvordan kan man smuldre smør??? jeg maste det bare men fingrene og jeg lavede også en lille smørgris men den blev også smuldret :'( Jeg savner Bobbie ;'(


Signe og Line  -  2009-08-17 16:54:33
Super gode pølsehorn, som signe er superdubergod til at få mikset sammen og proppet i mig (: - kan klart anbefales til personer ved navn Line, fordi det jo er dem der er sødest! 10hi, fnis! :D Line er lækker!


Signe   -  2009-08-16 16:25:10
Meget simpel opskrift. Super lækre pølsehorn som klart kan anbefales til enhver børnefamilie med smag på livet :)


Fru Caspersen  -  2009-07-19 17:33:51
Rigtig fine pølsehorn, meget børnevenlige. Jeg havde kun 16 halve pølser til én portion dej, og de blev rigtig gode og bløde. Hvis man bruger dobbelt så mange pølse, forstiller jeg mig et mere sprødt horn, som helt sikkert også er lækkert.