De bedste pølsehorn 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 32 stk.
Ingredienser:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
32 Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 22847 (5439 kcal)
KJ pr. stk. 713 (169 kcal)
Vægt ialt 1973 gram
Vægt pr. stk. 61 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1157 KJ (275 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 15.3 gram
Kulhydrat 25.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)