Pangasius med bacon/persillesmør
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt af : stineh Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 57151 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2012-10-04 20:31:49 Ikke en særlig god opskrift efter min mening. Kryddersmørret bryder jeg mig slet ikke om, der er alt for meget løg! (der er jo også dobbelt så meget løg som smør i opskriften, og det kan alt for tydeligt smages til min smag..). Beskrivelsen af tilberedningen af fisken er alt for udetaljeret, synes jeg - fx hvor høj varme og så er hele fedtstof-spørgsmålet slet ikke beskrevet - mine fisk blev ikke gode! Bagekartofler er jo sådan ret basic at lave, dog synes jeg, at det kan laves på en lidt bedre måde end beskrevet her, så de lettere bliver bløde - fx ved at skære et lille kryds i dem, drysse salt over og pakke dem ind i sølvpapir. Hvis ikke jeg havde lavet en stor salat til, havde dette været en utrolig kedelig (og ikke særlig sund) middag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne