Pangasius med bacon/persillesmør næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Pangasiusfilet Pangasius er en spisefisk, der bliver opdrættet i ferskvand i Sydøstasien.

Fisken har fast lyst kød, med en let og fin smag.

Pangasius kan steges, koges, bages og grilles.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   
60 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 11974 (2851 kcal)
KJ pr. Pers. 2993 (712 kcal)
Vægt ialt 2160 gram
Vægt pr. Pers. 540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 554 KJ (131 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)