Svensk pølseret med eddike
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løgene og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i tern.
Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde eller sautepande. Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt mel, paprika og tomatpure og rør det i løgene. Tilsæt vand, eddike og sukker og lad det koge op. Tilsæt kartoffeltern og pølser. Bland alt godt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Lad retten småkoge ca. 5 minutter. Drys purløg over og server. |
|
Opskriften er vist 183591 gange,
og udskrevet 4939 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2014-02-24 14:01:26 Rigtig god med eddike i stedet for floede som i andre opskrifter. Sovsen giver associationer til varm ketchup - mums! Den staar paa menuen igen i aften :) Steen Aggerholm - 2013-01-18 13:19:49 Endelig een der eer eddike i. Det er der ikke i de andre opskrifter her på Alletiders Kogebog! pia oesten - 2012-10-28 06:12:10 Det smager bare saa godt,10 fra mig :)) Sesling - 2012-04-06 19:35:38 En virkelig god opskrift og super nem! Jeg vil fra nu af kun bruge denne opskrift til pølseret. Brugte ælbleeddike-super! anonym - 2012-01-07 13:23:53 smaget vildt godt alle mine unger spiste 3 gange Joachim - 2010-06-04 12:19:09 Kanon ret, hurtig, nem og lækker. fint skåret forårsløg på toppen gør den ikke dårligere ChristinaRingsted - 2009-11-26 22:23:39 Rigtig god, og ungerne kunne også godt lide den! Bambi - 2009-02-19 09:01:54 En virkelig god ret den har en fantastisk smag,men vil man ikke bruge sukker kan man bruge flydende sødemiddel en spiseskefuld og det er nok sus.m - 2008-06-05 11:31:46 Den kunne vi rigtig godt lide. Også min mand - som er svensk :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne