Svensk pølseret med eddike næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Paprika, edelsuss
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
500 gram Pølser
1000 gram Kogte kolde kartofler
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11801 (2809 kcal)
KJ pr. Pers. 2950 (702 kcal)
Vægt ialt 2583 gram
Vægt pr. Pers. 645 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 456 KJ (108 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 11.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)