Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bjørns svenske pølseret

Bjørns svenske pølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :


Bjørns svenske pølseret, billede 4 Bjørns svenske pølseret, billede 1 Bjørns svenske pølseret, billede 2 Bjørns svenske pølseret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Paprika, edelsuss
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Pølser
1000 gram Kogte kolde kartofler
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Pil løgene og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i tern.

Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde eller sautepande. Svits løgene til de er klare og gyldne. Tilsæt mel, paprika og tomatpure og rør det i løgene. Tilsæt vand, eddike og sukker og lad det koge op.

Tilsæt kartoffeltern og pølser. Bland alt godt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Lad retten småkoge ca. 5 minutter.

Drys purløg over og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (53 stemmer)

Opskriften er vist 162538 gange,
og udskrevet 4600 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11869 (2826 kcal)
KJ pr. Pers. 2967 (706 kcal)
Vægt ialt 2587 gram
Vægt pr. Pers. 646 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 458 KJ (109 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Camilla  -  2014-02-24 14:01:26
Rigtig god med eddike i stedet for floede som i andre opskrifter. Sovsen giver associationer til varm ketchup - mums! Den staar paa menuen igen i aften :)

Steen Aggerholm  -  2013-01-18 13:19:49
Endelig een der eer eddike i. Det er der ikke i de andre opskrifter her på Alletiders Kogebog!

pia oesten  -  2012-10-28 06:12:10
Det smager bare saa godt,10 fra mig :))

Sesling  -  2012-04-06 19:35:38
En virkelig god opskrift og super nem! Jeg vil fra nu af kun bruge denne opskrift til pølseret. Brugte ælbleeddike-super!

  -  2012-01-07 13:23:53
smaget vildt godt alle mine unger spiste 3 gange

Joachim  -  2010-06-04 12:19:09
Kanon ret, hurtig, nem og lækker. fint skåret forårsløg på toppen gør den ikke dårligere

ChristinaRingsted  -  2009-11-26 22:23:39
Rigtig god, og ungerne kunne også godt lide den!

Bambi  -  2009-02-19 09:01:54
En virkelig god ret den har en fantastisk smag,men vil man ikke bruge sukker kan man bruge flydende sødemiddel en spiseskefuld og det er nok

sus.m  -  2008-06-05 11:31:46
Den kunne vi rigtig godt lide. Også min mand - som er svensk :o)