Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Forloren hare med kartofler og sovs

Forloren hare med kartofler og sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bianca

Indsendt :


Forloren hare med kartofler og sovs, billede 4 Forloren hare med kartofler og sovs, billede 1 Forloren hare med kartofler og sovs, billede 2 Forloren hare med kartofler og sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Forloren hare:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Bacon i tern
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sovs:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Forloren hare:
steg bacon (i tern) på panden, så det er sprød. kogt vand og put grønsagsboullionterningen i, rør rundt med en gaffel til den er opløst. blendt løg og æg sammen. bland alle ingredienser sammen,(brug også det fedt fra det bacon du har stegt, det giver en ekstra god smag) og kom farsen i et fad, læg bacon i skiver oven på.

Sættes i oven på 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 time og 15 minutter.

Sovsen:
smelt smørret i en gryde, kom salt, ribsgele og fedtet fra den forloren hare og rør godt rundt. kom melet i og rør godt rundt. kartoffelvandet i lidt af gangen til du har in god tyk sovs, kom så madlavningsfløde og kulør i og rør godt rundt til det koger.

Serveres med kartofler og rødbeder.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Forloren hare

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (88 stemmer)

Opskriften er vist 148907 gange,
og udskrevet 4853 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 17109 (4073 kcal)
KJ pr. Pers. 2851 (678 kcal)
Vægt ialt 2306 gram
Vægt pr. Pers. 384 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2018-12-18 20:51:09
Printudgaven finder du lige over ingredienserne, knappen længst til venstre

Marianne i Nice  -  2018-11-16 17:23:51
Den proever jeg idag - dansk mad er godt, selv i Frankrig!!! Kan ikke finde printudgaven???

  -  2015-05-22 20:14:21
WOW - den bliver lavet igen

  -  2013-05-09 18:14:01
Yeahhhh!!. Totalt suveræn!!. Laver den, igen, og igen :-) .

Pia  -  2013-02-04 18:49:03
Selv mine børn kunne lide "haren" :)

Mundilfare  -  2010-10-08 08:36:58
Det smager bare herregodt!! - Især de sammenrørte ingredienser "haren" steger færdig i. Guf!! - Toppoint!!! ;-)

Ulla  -  2007-09-03 19:28:22
Suveræn opskrift - lissom min mor laver den... en ren 10'er herfra