Forloren hare med kartofler og sovs
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : bianca Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forloren hare:
steg bacon (i tern) på panden, så det er sprød. kogt vand og put grønsags bouillonterningen i, rør rundt med en gaffel til den er opløst. blendt løg og æg sammen. bland alle ingredienser sammen,(brug også det fedt fra det bacon du har stegt, det giver en ekstra god smag) og kom farsen i et fad, læg bacon i skiver oven på. Sættes i oven på 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 time og 15 minutter. Sovsen: smelt smørret i en gryde, kom salt, ribsgele og fedtet fra den forloren hare og rør godt rundt. kom melet i og rør godt rundt. kartoffelvandet i lidt af gangen til du har in god tyk sovs, kom så madlavningsfløde og kulør i og rør godt rundt til det koger. Serveres med kartofler og rødbeder. |
|
Opskriften er vist 160713 gange,
og udskrevet 4993 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (92 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-12-18 20:51:09 Printudgaven finder du lige over ingredienserne, knappen længst til venstre Marianne i Nice - 2018-11-16 17:23:51 Den proever jeg idag - dansk mad er godt, selv i Frankrig!!! Kan ikke finde printudgaven??? anonym - 2015-05-22 20:14:21 WOW - den bliver lavet igen anonym - 2013-05-09 18:14:01 Yeahhhh!!. Totalt suveræn!!. Laver den, igen, og igen :-) . Pia - 2013-02-04 18:49:03 Selv mine børn kunne lide "haren" :) Mundilfare - 2010-10-08 08:36:58 Det smager bare herregodt!! - Især de sammenrørte ingredienser "haren" steger færdig i. Guf!! - Toppoint!!! ;-) Ulla - 2007-09-03 19:28:22 Suveræn opskrift - lissom min mor laver den... en ren 10'er herfra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne