Forloren hare med kartofler og sovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Forloren hare:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Bacon i tern
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sovs:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Madlavningsfløde 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 17109 (4073 kcal)
KJ pr. Pers. 2851 (678 kcal)
Vægt ialt 2306 gram
Vægt pr. Pers. 384 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)