Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pasta Carbonada

Pasta Carbonada, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Diverse pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Vejledrengen

Indsendt :


Pasta Carbonada, billede 4 Pasta Carbonada, billede 1 Pasta Carbonada, billede 2 Pasta Carbonada, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Bacon i tern
   
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Skyl champignonerne rene og skær dem i skiver.

Smelt margarine i en gryde og tilsæt mel til det bliver en melbolle, tilsæt fløde og lad den koge op til en tyk sauce, tilsæt parmesan salt og peber til den smager godt.

svits champignons og bacon på en pande(bacon i små stykker)

kog pastaen og bland det hele og serveres.


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (24 stemmer)

Opskriften er vist 68407 gange,
og udskrevet 1241 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 20036 (4770 kcal)
KJ pr. Pers. 5009 (1192 kcal)
Vægt ialt 1543 gram
Vægt pr. Pers. 385 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1298 KJ (309 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 18.6 gram
Kulhydrat 27.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tobias  -  2014-10-09 11:01:59
Cabonada er en argentinsk stuvning!

  -  2011-11-26 20:03:27
Han har jo netop ikke kaldt opskriften carbonara, men istedet carbonada som så ser således ud!!!!

stefan, Italien  -  2010-02-14 18:20:04
En ting er fantasi og dermed udvikling af en ret, som naturligvis altid er velkomne, en anden ting er hvis retten hedder noget præcist og derfor indeholder visse ret klare ingredienser. Af denne grund, hvis denne pasta f.eks. fik navnet "Min egen Carbonara" ville det være helt ok, men i dette fald er det, som Pastakongen siger, Carbonara, og opskriften er helt anderledes, da den kun indeholder 2 æg, det ene helt det andet kun æggeblomme, bacon, peber og revet ost (fortrinvis 50% parmesan 50% pecorino, men det er en smagssag.) Fløde, margarine, champignon og mel gør det til en helt anden ret som muligvis smager udmærket, men som intet har at gøre med carbonara....

Frank  -  2010-01-29 14:08:31
Godt Iben det er vigtigt at det smager godt hvad det gør Jeg plejer at bruge cremefraice frem for fløde det gør det lint syrligt

Iben  -  2009-11-07 11:14:14
Er det ikke ligemeget hvad det hedder? bare opskriften er god :).

Pastakongen  -  2009-10-28 10:49:44
Det hedder pasta carbonara...