Pasta Carbonada næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Bacon i tern
   
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 20036 (4770 kcal)
KJ pr. Pers. 5009 (1192 kcal)
Vægt ialt 1543 gram
Vægt pr. Pers. 385 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1298 KJ (309 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 18.6 gram
Kulhydrat 27.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)