Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon

Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Mila

Indsendt :


Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon, billede 4 Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon, billede 1 Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon, billede 2 Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Bacon i tern
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
300 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hak løg og hviløg i fine stykker. Svits løg, hvidløg og bacon i olie. Tilsæt kødet og svits det hele til kødet er brunt.

Tilsæt hakkede tomater, gullerødder i små stykker, salt og peber efter smag. Lad det simre i 10 min. til en halv time.

Spises med pasta eller Kartoffelmos.


Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Spaghetti med kødsovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (54 stemmer)

Opskriften er vist 120179 gange,
og udskrevet 1549 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7260 (1728 kcal)
KJ pr. Pers. 1815 (432 kcal)
Vægt ialt 1940 gram
Vægt pr. Pers. 485 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Klaus Eisenhardt  -  0000-00-00 00:00:00
Let opskrift god til børn, men ikke noget kulunarisk højdepunkt