Kødsovs med tomat-hvidløg-bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Bacon i tern
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7260 (1728 kcal)
KJ pr. Pers. 1815 (432 kcal)
Vægt ialt 1940 gram
Vægt pr. Pers. 485 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 374 KJ (89 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)