Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med kødsovs

Pasta med kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pasta med kødsovs, billede 4 Pasta med kødsovs, billede 1 Pasta med kødsovs, billede 2 Pasta med kødsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Kødsovs:
500 gram Kalv og flæsk. hakket 16%
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
6 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Krydderurte miks
1 spsk. Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Evt. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Løg og hvidløg hakkes fint, champignonerne skæres i skiver og tomaterne skæres i små tern.

Læg alle ingredienserne til kødsovsen i en gryde og svits dem under omrøring. Lad det hele simre i 15 min. med låget på skrå. Tilsæt evt. sojasauce og smag til.

Server retten med den friskkogte pasta og evt. grøntsager.




Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Spaghetti med kødsovs



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (94 stemmer)

Opskriften er vist 88228 gange,
og udskrevet 900 gange.


Energi:
KJ total 12742 (3033 kcal)
KJ pr. Pers. 3185 (758 kcal)
Vægt ialt 2253 gram
Vægt pr. Pers. 563 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 565 KJ (134 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 17.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
glimrende opskrift !! - jeg har prøvet ( med glimrende resultat ) at tilsætte 2dl ( italiensk ) rødvin og en god opskrift BLEV bedre