Pasta med kødsovs

Pasta med kødsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pasta med kødsovs, billede 4 Pasta med kødsovs, billede 1 Pasta med kødsovs, billede 2 Pasta med kødsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
  Kødsovs:
500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
6 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Krydderurte miks
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Evt. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Løg og hvidløg hakkes fint, champignonerne skæres i skiver og tomaterne skæres i små tern.

Læg alle ingredienserne til kødsovsen i en gryde og svits dem under omrøring. Lad det hele simre i 15 min. med låget på skrå. Tilsæt evt. sojasauce og smag til.

Server retten med den friskkogte pasta og evt. grøntsager.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Spaghetti med kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 101233 gange,
og udskrevet 1060 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (100 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11687 (2782 kcal)
KJ pr. Pers. 2921 (695 kcal)
Vægt ialt 2253 gram
Vægt pr. Pers. 563 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 518 KJ (123 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 17.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
glimrende opskrift !! - jeg har prøvet ( med glimrende resultat ) at tilsætte 2dl ( italiensk ) rødvin og en god opskrift BLEV bedre