Mørbradgryde i stegeso
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 192611 gange,
og udskrevet 5102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth Larsen - 2016-11-06 17:32:34 Superlækkert! Lavede denne igår og var bare super godt! Marianne i Nice - 2016-10-19 19:42:44 Kunne ikke finde paa at stege et fint og sikkert det bedste koed fra svinet i mere end 5 min. pr side. Derfor finder franskmaendene svinekoed haardt, de steger det simpelthen for laenge. Det SKAL vaere rosa indeni!!!! ELLER langtidssteges, hvilket jeg ikke ville goere med moerbrad. Bare min mening. Thomas - 2014-12-09 16:39:09 Bruger i andre Dijon eller sød fransk sennep? Jesper - 2013-11-27 08:07:21 Lige en lille bemærkning så er det alt så ikke 20 skalotteløg der skal i men 20 perleløg. Velbekomme. bornholm okt - 2011 - 2011-10-11 19:04:25 vend kød i mel inden stegning gir en fyldig sovs, og måske brug hakkede tomater i stedet Ditte - 2010-10-29 21:20:15 Hmm.. den ser god ud, den opskrift.. vil dog foretrække at bruge SKAlotteløg, frem for chalotteløg ;) Trine - 2010-10-21 14:47:39 Kan også laves med kylling som bare lige vendes på panden inden det kommer i stegesoen Per - 2007-06-01 12:01:52 Der virker ikke som meget væde når fadet sættes i ovnen, men der blev faktisk aligevel så meget væde at man måske skal overveje at blande en spsk. mel i fløden. kokken .... - 2007-02-09 10:40:28 Den er RIGTIG god, men trist at der skal gøres så meget ved tingene inden det ryger i stegesoen. Meningen med en römertopf er jo at det skal være NEMT Bruno Embo - 0000-00-00 00:00:00 Man kan også lave denne i fad i ovn, eller i en stor pande. Vi plejer at vende kødet i krøderiblandingen med mel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne