Kommentarer
Lisbeth Larsen - 2016-11-06 17:32:34 Superlækkert!
Lavede denne igår og var bare super godt!
Marianne i Nice - 2016-10-19 19:42:44 Kunne ikke finde paa at stege et fint og sikkert det bedste koed fra svinet i mere end 5 min. pr side. Derfor finder franskmaendene svinekoed haardt, de steger det simpelthen for laenge. Det SKAL vaere rosa indeni!!!! ELLER langtidssteges, hvilket jeg ikke ville goere med moerbrad. Bare min mening.
Thomas - 2014-12-09 16:39:09 Bruger i andre Dijon eller sød fransk sennep?
Jesper - 2013-11-27 08:07:21 Lige en lille bemærkning så er det alt så ikke 20 skalotteløg der skal i men 20 perleløg. Velbekomme.
bornholm okt - 2011 - 2011-10-11 19:04:25 vend kød i mel inden stegning gir en fyldig sovs, og måske brug hakkede tomater i stedet
Ditte - 2010-10-29 21:20:15 Hmm.. den ser god ud, den opskrift.. vil dog foretrække at bruge SKAlotteløg, frem for chalotteløg ;)
Trine - 2010-10-21 14:47:39 Kan også laves med kylling som bare lige vendes på panden inden det kommer i stegesoen
Per - 2007-06-01 12:01:52 Der virker ikke som meget væde når fadet sættes i ovnen, men der blev faktisk aligevel så meget væde at man måske skal overveje at blande en spsk. mel i fløden.
kokken .... - 2007-02-09 10:40:28 Den er RIGTIG god, men trist at der skal gøres så meget ved tingene inden det ryger i stegesoen. Meningen med en römertopf er jo at det skal være NEMT
Bruno Embo - 0000-00-00 00:00:00 Man kan også lave denne i fad i ovn, eller i en stor pande. Vi plejer at vende kødet i krøderiblandingen med mel.
|