Mørbradgryde i stegeso næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
20 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Energi:
KJ total 9610 (2288 kcal)
KJ pr. Pers. 2402 (572 kcal)
Vægt ialt 1970 gram
Vægt pr. Pers. 492 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)