Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich

Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Sandwich

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich, billede 4 Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich, billede 1 Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich, billede 2 Ribbenstegssandwich - Ribbensteg sandwich, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Bolle
 Sandwich mayoanaise
 Bla. salat
100 g.stegt ribbenssteg
 agurkesalat
 rødkål


Opskrift:

En bolle af eget valg flækkes, det kan være en sandwichbolle, ciabatta, flutes eller hvad du nu synes om.

Bollen smøres med sandwich mayoanaise eller andet lignende, kan evt. også helt undværes hvis du synes.


På underbollen lægges gerne lidt salat, herpå det skivede kød, og herpå agurkesalat og/eller rødkål, slut af med overbollen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26029 gange,
og udskrevet 3251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria   -  2018-01-03 15:34:40
Jeg fik ret rigtigt godt resultat, men jeg havde forvarmet ovnen til 220 grader, lod dejen hæve en time og efter at have delt den i to lod jeg den efterhæve yderligere 30 min. Jeg bagte den i 20 min. Note: Jeg havde tilsat nogle græskarkerner i den ene og støget durum med over den anden. De er ikke helt franskbrød eller italiensk brød men godt smagte de.


  -  2017-02-25 19:55:35
Helt vildt gode! De er helt klart værd at lave :D