Ugemadplan Uge 21 - 2017

Mandag:
Kødtærte de lux

Tirsdag:
Dansk forårswok

Onsdag:
Kalkun i wok med blandede grøntsager

Torsdag:
Peberhakkebøf med nye kartofler og grøn salat

Fredag:
Ostegratineret spidskål m. citron og svinekotelet

Lørdag:
Høns i asparges med friske hvide asparges og nye kartofler

Søndag:
Tarteletter med høns og friske hvide asparges (2. dags ret)



Fisk:
Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme

Fisk:
Stegt rødspætte med aspargessaute



Salat:
Blomkålssalat med bacon



Forret:
Friskpillede fjordrejer på franskbrød



Vegetar:
Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofu



Dessert:
Rabarberkage med rasp og flødeskum



Bradepandekage:
Bedstefar med skæg, rabarber



Tema:
Grill-spyd




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.