Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Teknik


Viden om mad
Viden om mad - Vom - er stedet, hvor du kan få den bedste og mest troværdige information om mad.
Klik her


Madleksikon
Vores eget lille madleksikon.
Klik her.







Konventionel/Varmluftovn
Omregning mellem konventionel ovn og varmluftovn.
Klik her.



Ovntemperatur
Omregning mellem benævnelse til grader C.
Klik her.








Vægt / Mål
Her kan du finde omregningstabeller fra mål til vægt samt udenlandske og gamle mål og vægte.
Klik her.



Beregn mængde pr. person
Beregn mængde af kød eller fisk mm. pr. person.
Klik her.








Billeder af udskæringer
Her kan du se skitser af udskæringen af gris, kalv, okse og lam.
Klik her.



Holdbarhed ved frysning
Her kan du se holdbarhed ved frysning.
Klik her.








Tørgær vs. alm. gær
Her kan du se forholdet mellem tørgær og almindeligt gær.
Klik her.



Kalorietabel
Her kan du se hvad de enkelte fødevare indeholder.
Klik her.








Syre / Base kost
Her finder du en tabel med ingrediensers syre/base virkning, med tiden måske også opskrifter
Klik her.







      Viden om mad